Over 20 års erfaring

Autoriseret kloakmester siden 2007

Et firma du kan regne med

Flisebelægning i alle størrelser

Søger du flisebelægning, og har du brug for professionel hjælp? Så er vi de helt rette. Hos KM Entreprenør i Pandrup udfører vi alle former for belægningsarbejde til konkurrencedygtige priser for kunder i blandt andet Løkken, Brovst og Aabybro. Vi kan blandt andet hjælpe med belægning af:

  • ​Havegange
  • ​Terrasser
  • ​Indkørsler
  • ​Pladser
  • ​Fortove

Vi står også til rådighed, hvis du har behov for vores rådgivning eller vejledning i forbindelse med valg af materialer ved flisebelægning. Der findes nemlig rigtig mange forskellige belægningssten, som du kan vælge mellem, og fliserne kan også lægges i mange forskellige mønstre.

Vi løser opgaverne effektivt og til tiden

Vi har bred erfaring inden for brolægning, og vi løser altid vores opgaver effektivt og til den aftalte tid. Vi sørger desuden altid for, at resultatet er smukt, holdbart og udført helt som aftalt. Kort sagt: Vi lægger vægt på kvalitet hele vejen igennem.

Ring for et tilbud på flisebelægning

Skal du have lagt en ny terrasse, indkørsel eller noget helt tredje, og har du brug for vores professionelle ekspertise, hører vi meget gerne fra dig. 

Du er velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak omkring de forskellige muligheder, ligesom vi også gerne udarbejder et uforpligtende tilbud med en god pris på lige netop din flisebelægning

​Ring og hør mere på telefon 98 24 62 63​ eller

41 61 00 42. Alternativt kan du også skrive til vores e-mail klaus@klausmoller.dk eller udfylde kontaktformularen her på siden. Så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Vil du vide mere om dine muligheder?

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud​ på din næste opgave. 

Vi vender tilbage hurtigst muligt!

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

FØLG OS PÅ FACEBOOK:

​KM ENTREPRENØR AP​S

Lundbakvej 30
9490 Pandrup

​​

gron

CVR: 37537829

anmeldelser

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

Vi er vurderet 4.6 / 5 stjerner på baggrund af mere

end 20 anmeldelser på Facebook​

Kontakt os

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at skrive eller ringe til os på nedenstående oplysninger.